Om Arndt Havedesign

Arndt Havedesign er grundlagt af landskabsarkitekt Rie Juhl Arndt. 

Virksomhedens mission er at sikre at du får maksimal glæde af dine grønne omgivelser og realiseret dine havedrømme, om det er en villahave, potter på altanen eller en terrasse. 

Visionen er at gøre haver mere spændende og alsidige. Haver behøver ikke at være ens. Man kan sagtens have en vild have der ikke behøver meget pleje og stadigvæk er perfekt til dem der skal bruge den. Man kan også sagtens have en meget enkel stilfuld have som heller ikke kræver så meget arbejde, men bare giver ro på en helt anden måde. Der er ingen haver der er forkerte, det handler om dine ønsker og hvor meget tid du vil ligge i din have. 

Rie bruger gerne alle slags planter når hun designer haver; træer, buske, klatreplanter, stauder, sommerblomster og sukkulenter. Dette indebærer gerne de klassiske haveplanter, som man har brugt til haver i mange år, men hun designer også gerne haver der har et mere vildt eller naturpræget look med mere vilde planter du f.eks. finder i den danske natur.

Med Rie som rådgiver kan du godt forvente at få anbefalet utraditionelle metoder til at pleje din have på, for at forbedre både biodiversitet og bæredygtighed i din have. Dette indebærer ofte rådgivning om jordtyper og gødning.

Rie fokuserer meget på planterne, men er god til også at bruge dem til at skabe rum i haven.

Er du klar til at udnytte din haves fulde potentiale? Kontakt mig og få et gratis uforpligtende møde.

Kontaktinformation

Mobil nr. +45 3069 1103

Mail: kontakt@arndthavedesign.dk

Rie Juhl Arndt

Rie har en cand. hort. arch (landskabsarkitekt) fra Københavns Universitet. Hun blev færdiguddannet sommeren 2018 og har siden arbejdet i Københavns Kommune. 

Rie har altid haft en passion for at skabe grønne omgivelser og bruger sin kreativitet til at sikre at andre opnår samme glæde.