Hos Arndt Havedesign får du...

Som udgangspunkt er min service bygget op i tre facer. Det er en proces som starter med at jeg lære din have, dine behov og ønsker bedre at kende ”Et uforpligtende møde”. Jeg går hjem og arbejder med alle de informationer jeg har fået og finder på nye ideer og designs ”Haveplan og plantelise”. Til sidst når projektet er tegnet og skrevet, modtager du det færdige resultat, både på mail og udprintet ved et personligt møde ”Aflevering ved møde”.


Disse tre facer er bla. brugt så alle parter er forberedt på hvad der skal ske og i hvilken rækkefølge. Der kan selvfølgelig være situationer hvor denne prosses ikke giver mening og der bestræber jeg mig på at være klar og tydelig i hvilken anden vej vi må gå.

Et uforpligtende møde

1DSC_4840_1x1

”Uforpligtende” betyder at det er uden omkostninger for dig og du er fri til at springe fra indtil anden face er påbegyndt, altså ”Haveplan og plantelise”. 

Vi har på forhånd skrevet sammen omkring din have og hvad du ønsker hjælp til. Vi aftaler en dag og et tidspunkt der passer dig, hvor jeg møder op til en rundvisning i din have. Jeg stiller opklarende spørgsmål ift. brug af haven, udseende af haven, oplevelser i haven, havens historie og andre ting. Jeg slutter som regel af med at måle op og tage billeder af det der skal arbejdes med.

Jeg sender gerne et tilbud efter vores møde, så du har noget at gå ud fra.

Haveplan og planteliste

Efter et møde med dig i din have går jeg hjem og starter mit arbejde op. Det er en kreativ og problemsøsende proses som er sjov, meget udfordrende og meget tankekrævende. Det kræver at jeg fordyber mig i din have og prøver at kende den lige så godt som du selv gør. 

Nogle gange bliver den praktiske, æstetiske og enkle løsning hurtigt fundet og andre gange tager det langt tid før en sådan løsning udtænkes. Derfor er det også forskelligt hvornår den færdige tegning og plantelise bliver påbegyndt.

Den kreative prosses er også blandet sammen med det naturfaglige/plantefaglige. Jeg kan gå frem og tilbage imellem et æstetisk udseende og forskellige plantearter mange gange før jeg synes den er rigtig. 

 

Undervejs i mit arbejde, kan der opstå spørgsmål, så jeg er nød til at kontakte dig. Det kan være meget rat at have noget kontakt under vejs, så begge parter føler vi er på rette vej og så du ved hvor langt i pressens jeg er.

Aflevering ved møde

Når projektet er færdig, sender jeg dokumenterne i PDF-format til din e-mailadresse. Hvis du ønsker det, kommer jeg gerne ud til dig og aflevere en udprintet version. Jeg kan da, også begrunde mine overvejelser og valg for det endelige design og du kan stille evt. spørgsmål. 

Dette møde er også uden omkostninger for dig, men et tilbud jeg synes alle skal tage imod. Efter dette møde føler du dig forhåbentlig klædt ordentligt på til dit kommende haveprojekt. Du vil modtage en faktura på e-mail efter det afsluttende møde.