Villahave i Kastrup

Om projektet

Projektet var en typisk villahave med en del bede, to terrasser og en stor græsplæne. Kunden var i forvejen glad for at passe haven, men ville gerne have ny inspiration og rådgivning til at få mere orden i bedene. Dertil måtte haven gerne være nem at holde, samtidig med at den så pæn ud året rundt og gav plads til kvalitetstid med familien. 

 

Haven var allerede delt lidt op i forskellige områder/temaer som kunden ønskede at jeg gav mere inspiration til og uddybede. F.eks. fik de et område med skov-agtigt præg og et område med sydeuropæisk præg. Dertil udfordrede jeg også kundens fantasi ved at inkludere flere områder/temaer som alle var nemme at vedligeholde men gav haven et nyt udtryk. Haveplanen og plantelisten som kunden modtog var vejledende, og kunden kan derefter selv vælge hvilke dele der skal realiseres og hvornår.

“Jeg har længe gået og arbejdet med at få mere styr på haven, den skulle være flot året rundt og ikke kræve voldsom pasning. Men jeg manglede helt ærligt lidt inspiration og viden til hvad der kan gro hvor.
Rie kom og gav mig både inspiration og viden.
Ud fra en grundig snak om hvad vi ønskede af haven og med Ries ekspertise, kom hun med den flotteste håndtegning  af hele haven og planteliste som hun gennemgik.
Det var ikke blot at købe nyt, men også flytte på noget af det vi allerede har for at skabe bedre balance.
Jeg synes jeg har fået både viden og inspiration til at fortsætte.
Tak Rie”

Villahave i Kastrup
kunde